Neem contact met ons op: 020-6631651

Amstel 342 - 2 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, in centrum, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  40 m²
Inhoud  :  121 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren
Omschrijving:
PRACHTIG GERENOVEERD 2-KAMER APPARTEMENT GELEGEN AAN DE AMSTEL TEGENOVER CARRÉ EN AMSTELHOTEL

Per 1 mei 2019 bieden wij in het centrum van Amsterdam te huur aan dit heerlijke volledig gerenoveerde tweekamerappartement met fenomenaal uitzicht over de Amstel.

Met vanuit de woonkamer uitzicht over zowel het Amstelhotel als theater Carré en de Amstel met al zijn bootjes mag dit appartement absoluut een TOP appartement genoemd worden.

Het appartement is voorzien van alle luxe die u van een top appartement op deze locatie mag verwachten, een heerlijke ruime open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, een luxe doucheruimte voorzien van een badkamermeubel, toilet, design radiator en een regendouche.

Verder is het appartement instap klaar en beschikt het gehele appartement over een mooie visgraat laminaatvloer.

Indien u geïnteresseerd bent dit appartement te bezichtigen dan kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Inkomensnorm
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 3,5-4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.
Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl