Neem contact met ons op: 020-6631651

Amstel 342 - 3 Amsterdam

Huurprijs € 2.350 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, in centrum, vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse C
Woonoppervlakte  :  89 m²
Inhoud  :  265 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet
Omschrijving:
GEWELDIG LUXE GERENOVEERD 3 KAMER APPARTEMENT GELEGEN AAN DE AMSTEL TEGENOVER CARRÉ EN HET AMSTELHOTEL

Vanaf vandaag bieden wij dit luxe gerenoveerde 3 kamer appartement aan in het centrum van Amsterdam met fenomenaal uitzicht over de Amstel.

Vanuit de woonkamer heeft u uitzicht op zowel het Amstel hotel als het Carré theater en de Amstel met al zijn boten. Dit appartement kan absoluut een TOP-appartement worden genoemd.

Het appartement is voorzien van alle luxe die u van een top-appartement op deze locatie mag verwachten, een ruime open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, een luxe badkamer met ligbad, aparte (regen) douche en een badkamermeubel.

Indeling 3e etage; entree met trap naar de derde etage; ruime woonkamer met luxe open keuken met inbouwapparatuur, toilet en trap naar de 4e etage waar zich de twee slaapkamers bevinden, luxe badkamer met ligbad en aparte (regen) douche, apart toilet en een ruimte voor de wasmachine / droger.

Verder is het appartement luxe afgewerkt en o.a. voorzien van LED-verlichting en ligt er in het gehele appartement een visgraat-laminaatvloer.

Standaard inkomen
De algemene richtlijn voor de inkomensnorm is dat het bruto maandinkomen 3,5-4 keer de maandelijkse basishuur moet zijn. Een mogelijk tweede inkomen wordt geteld voor 50%.
Als u zelfstandige bent of denkt dat u om een andere reden in aanmerking komt voor huuraccommodatie, vragen we u om contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie kunt toelichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar. Na de minimale periode van één jaar is de opzegtermijn voor de huurder één volledige kalendermaand.

****English Below****

AMAZING LUXURY RENOVATED 3 ROOM APARTMENT LOCATED AT THE AMSTEL AGAINST CARRÉ AND AMSTELHOTEL

From today we offer this luxuriously renovated 3 room apartment in the center of Amsterdam with a phenomenal view over the Amstel.

From the living room you have a view of both the Amstel hotel and the Carré theater and the Amstel with all its boats. This apartment can definitely be called a TOP apartment.

The apartment is equipped with all the luxury you would expect from a top apartment at this location, a spacious open kitchen with all necessary built-in appliances, a luxurious bathroom with bath, separate (rain) shower and bathroom furniture.

Layout 3rd floor; entrance with stairs to the third floor; spacious living room with luxury open kitchen with appliances, toilet and stairs to the 4th floor where the two bedrooms are located, luxury bathroom with bath and separate (rain) shower, separate toilet and space for the washer / dryer.

Furthermore, the apartment is luxuriously finished with LED lighting and there is a herringbone laminate in the entire apartment.

Standard income
The general guideline for the income standard is that the gross monthly income must be 3,5-4 times the monthly basic rent. A possible second income is counted for 50%.
If you are self-employed or think that you are eligible for rental accommodation for another reason, we ask you to contact us so that you can explain your specific situation.

Our rental agreements are for an indefinite period of time with a minimum of one year. After the minimum period of one year, the notice period for the tenant is one full calendar month.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl