Neem contact met ons op: 020-6631651

Amstelboulevard 130 AMSTERDAM

Huurprijs € 2.075 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Penthouse
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  per 16-7-2017
Service kosten  :  € 80 p/m
Bouwjaar  :  1991-2000
Ligging  :  Aan park, aan water
Woonoppervlakte  :  130 m²
Inhoud  :  360 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Omschrijving:
Op deze prachtige en zeer gewilde locatie in Amsterdam bieden wij dit ruime, lichte vierkamer Penthouse te huur aan. Het appartement bevindt zich op de achtste en negende etage van dit negen verdiepingen tellende complex.

Het appartement heeft de beschikking over een tweetal slaapkamers op de achtste etage + doucheruimte. Via een inpandige trap komt u terecht op de negende verdieping waar zich de ruime woonkamer (62 m˛) bevind met half open keuken. Via de keuken kunt u het zonnige op het zuiden gesitueerde balkon betreden. Hier kunt u met een glaasje genieten van een prachtig uitzicht over de Amstel. Tevens bevind zich op de negende verdieping de masterbedroom met eigen badkamer en seperaat toilet. Tevens heeft u de beschikking over een ruimte met aansluiting en afvoer voor uw wasmachine. Ook heeft u de beschikking over een berging voor uw fietsen beneden in het complex.

De gehele woning is voorzien van vloerbedekking. De woning wordt ongemeubileerd aangeboden.

Tevens bestaat er de mogelijkheid een parkeerplaats in de onder het complex gelegen parkeergarage te huren.
De huurprijs van een parkeerplaats in deze garage bedraagt € 185,00 per maand.

Om in aanmerking te komen voor dit appartement wordt een inkomenseis gesteld. Indien het inkomen door twee partijen wordt verdiend gelden andere voorwaarden. Indien u wilt weten of u in aanmerking komt kunt u hierover contact met ons kantoor opnemen.

Ook indien u het appartement zou willen bezichtigen verzorgen wij graag hiervoor een afspraak.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl