Neem contact met ons op: 020-6631651

Amstelboulevard 16 AMSTERDAM

Deze woning is onder optie
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift en garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder optie
Aanvaarding  :  direct
Service kosten  :  € 110 p/m
Bouwjaar  :  2001-2010
Ligging  :  Aan rustige weg, aan vaarwater, aan water, vrij uitzicht
EPC  :  0.78
Woonoppervlakte  :  150 m²
Externe bergruimte  :  10 m²
Inhoud  :  400 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, stookruimte, berging
Omschrijving:
Wonen in een top appartement met schilderachtig uitzicht over de Amstel.

Dit ruime driekamerappartement wordt zeer compleet opgeleverd met een lichte woonkamer met balkon, een half open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, twee slaapkamers, een badkamer met toilet, ligbad en douche en een separaat toilet. Ook is de woning voorzien van een alarminstallatie, brandmelders, een koelsysteem en een berging. Tevens is er de beschikking over een berging onderin het complex waar u uw fiets kunt stallen. Een parkeerplaats huren is mogelijk in een van de nabij gelegen parkeergarage.

Indeling:
Via de centrale hal met ruime gang komt u in de badkamer en de 2 slaapkamers. In de ruime lichte woonkamer heeft een fenomenaal uitzicht over de Amstel. Ook heeft u hier de half open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur plus een werkkamer welke net als de woonkamer is gelegen aan het balkon. Alle beramingen zijn dan ook voorzien van elektrische screens.
De woning heeft nog de beschikking over een zeer ruime inpandige berging met afvoer voor de wasmachine.

De gehele woonruimte wordt ongemeubileerd verhuurd, wel is de woning volledig voorzien van een vloer.

Maandelijks wordt een voorschot bedrag servicekosten van € 110,00 in rekening gebracht.

Interesse in de woning? Neemt u gerust contact op met onze afdeling Verhuur, zij zijn telefonisch te bereiken, iedere werkdag van 09:30 tot 17:00.

Omgeving:
Aan de Amstelboulevard geflankeerd door de bekendste wolkenkrabbers van ons land: de Rembrandt toren, de Mondriaan toren en de Breitner toren, direct gelegen aan de Amstel. Op loopafstand van het Amstelstation en binnen vijf minuten van ringweg A 10.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 75% meegeteld.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

*Aan deze informatie en foto's kunnen geen rechten worden ontleend*

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl