Neem contact met ons op: 020-6631651

Amstelboulevard 18 AMSTERDAM

Huurprijs € 2.115 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  per 1-6-2017
Service kosten  :  € 110 p/m
Bouwjaar  :  2001-2010
Ligging  :  Aan vaarwater, aan water, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  143 m²
Inhoud  :  386 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  toilet, hal, wasruimte
Omschrijving:
Wonen op een voormalig schiereiland met een schilderachtig uitzicht over de Amstel. De Van Gogh appartementen in het hoogwaardige woon-werkgebied "de Omval" bieden nog veel meer topkwaliteit in wooncomfort, ruimte en afwerking.
Aan de Amstelboulevard geflankeerd door de bekendste wolkenkrabbers van ons land: de Rembrandt toren, de Mondriaan toren en de Breitner toren, direct gelegen aan de Amstel. Op loopafstand van het Amstelstation en binnen vijf minuten van ringweg A10.

De "Van Gogh" appartementen bieden een ruime keuze aan woonoppervlak en indeling. Alle woningen beschikken over een ruime woonkamer met balkon, een fraai uitgevoerde en zeer complete keuken met inbouwapparatuur.

Dit appartement van circa 143 m² bevindt zich op de vierde etage van dit negen verdiepingen tellende complex aan de Amstel. De absolute blikvanger van dit appartement is de zeer ruime woonkamer van 66 m² met prachtig uitzicht over de Amstel. Vanuit de woonkamer betreed u via de schuifpui het ruime balkon dat gesitueerd is op het westen.

De onlangs volledig gerenoveerde keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer gaat u via de gang richting de badkamer die voorzien is van ligbad, separate douchehoek. De toiletruimte bevindt zich naast de badkamer.
Aan de oostzijde van het appartement bevinden zich een tweetal slaapkamers. Ook heeft u de beschikking over een inpandige berging met aansluiting en afvoer voor uw wasmachine.

De gehele woning is voorzien van een mooie laminaatvloer.

Maandelijks wordt een voorschot bedrag servicekosten van € 110,00 in rekening gebracht.

Indien u geïnteresseerd bent of u zou graag het appartement willen bezichtigen kunt u contact opnemen met onze afdeling verhuur. Zij maken graag met u een afspraak.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

*De door ons gebruikte foto's zijn van een soort gelijke woning*

**Aan deze informatie en foto's kunnen geen rechten worden ontleend**
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl