Neem contact met ons op: 020-6631651

Amstelboulevard 20 AMSTERDAM

Deze woning is onder optie
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder optie
Aanvaarding  :  direct
Service kosten  :  € 110 p/m
Bouwjaar  :  2001-2010
Ligging  :  Aan rustige weg, aan water, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  151 m²
Inhoud  :  408 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Wonen op een voormalig schiereiland met een schilderachtig uitzicht over de Amstel. De van Gogh appartementen in het hoogwaardige woon-werkgebied "de Omval" bieden nog veel meer topkwaliteit in wooncomfort, ruimte en afwerking.

Dit ruime appartement wordt zeer compleet opgeleverd met een lichte woonkamer met balkon, een hoogwaardige en luxe half open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur, twee slaapkamers, een badkamer met bidet, ligbad en douche en een separaat toilet. Ook is de woning voorzien van een alarminstallatie, brandmelders, een koelsysteem en een berging. Tevens is er de beschikking over een berging onderin het complex waar u uw fiets kunt stallen. Een parkeerplaats huren is mogelijk in de onder het complex gelegen parkeergarage.

Indeling:
Via de centrale hal met ruime gang komt u in de badkamer en de 2 slaapkamers, welke beide uitkijken op de Amstel. In de ruime lichte woonkamer heeft een fenomenaal uitzicht over de Amstel. Ook heeft u hier de luxe nieuwe half open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur plus een werkkamer. De woonkamer is gelegen aan het balkon. Het balkon van dit appartement is gesitueerd op het zuiden. Alle beramingen zijn dan ook voorzien van elektrische screens.
De woning heeft nog de beschikking over een zeer ruime inpandige berging met afvoer voor de wasmachine.

De gehele woonruimte wordt ongemeubileerd verhuurd, wel is de woning volledig voorzien van een laminaatvloer.

Maandelijks wordt een voorschot bedrag servicekosten van € 110,00 in rekening gebracht.

Indien u geïnteresseerd bent dit appartement te bezichtigen dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Verhuur van ons kantoor. Zij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur.

Omgeving:
Aan de Amstelboulevard geflankeerd door de bekendste wolkenkrabbers van ons land: de Rembrandt toren, de Mondriaan toren en de Breitner toren, direct gelegen aan de Amstel. Op loopafstand van het Amstelstation en binnen vijf minuten van ringweg A 10.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten. U dient rekening te houden dat er een waarborgsom van 3 maanden huur zal worden gesteld.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl