Neem contact met ons op: 020-6631651

Amsterdamsevaart 104 E HAARLEM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  per 1-7-2017
Service kosten  :  € 80 p/m
Bouwjaar  :  2001-2010
Ligging  :  Open ligging, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  81 m²
Inhoud  :  219 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, dakterras
Omschrijving:
Wie in Haarlem woont, woont in een historische stad. Haarlem is een van de mooiste oud-Hollandse steden met meer dan 1500 monumenten. De stad heeft een aantal culturele ondernemers in huis, die met een enthousiasme zorgen voor een boeiend cultureel klimaat. De diverse winkels, restaurants en de vele culturele initiatieven geven Haarlem echter een hedendaags karakter.
De Triangel is woningcomplex in Haarlem met diverse stijlvolle appartementen en eengezinswoningen in de vrije huursector. Het is een expressief gebouw met een modern klassieke uitstraling van hoog niveau.

Per 1 juli 2017 komt dit 3 kamer stadsappartement Grieg, gelegen op de 3e en 4e verdieping, beschikbaar, met uitzicht op de Amsterdamsevaart te Haarlem.

De woning heeft 3 kamers en is verdeeld over 2 verdiepingen. op de 4e verdieping vindt u de woonkamer van 30m2 met open keuken en een ruim terras van 14m2. OP de 3e verdieping treft u twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en separate douchehoek.
De woning heeft geen beschikking over een parkeerplaats.

De servicekosten voor het appartement zijn € 80,00 per maand.

Indien u geïnteresseerd bent dit appartement te bezichtigen dan kunt u contact opnemen met afdeling Verhuur van ons kantoor. Zij zijn iedere werkdag telefonisch te bereiken van 09:30 tot 17:15 uur.

Inkomensnorm
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten. U dien wel rekening te houden dat er een bankgarantie van 3 maanden huur zal worden gesteld.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl