Neem contact met ons op: 020-6631651

Amsterdamsevaart 90 D HAARLEM

Huurprijs € 1.132 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  per 1-7-2017
Service kosten  :  € 70 p/m
Bouwjaar  :  2001-2010
Ligging  :  Beschutte ligging, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  107 m²
Inhoud  :  289 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Wie in Haarlem woont, woont in een historische stad. Haarlem is een van de mooiste oud-Hollandse steden met meer dan 1500 monumenten. De stad heeft een aantal culturele ondernemers in huis, die met een enthousiasme zorgen voor een boeiend cultureel klimaat. De diverse winkels, restaurants en de vele culturele initiatieven geven Haarlem echter een hedendaags karakter.
De Triangel is woningcomplex in Haarlem met diverse stijlvolle appartementen en eengezinswoningen in de vrije huursector. Het is een expressief gebouw met een modern klassieke uitstraling van hoog niveau.

per 1 juli 2017 komt dit ruime 4 kamer appartement Gershwin op de tweede verdieping beschikbaar, met uitzicht op de Nagtzaamstraat en de Amsterdamsevaart, te Haarlem.

Het luxueuze vierkamer-appartement ligt aan de Amsterdamsevaart. De drie slaapkamers liggen aan de noordkant van De Triangel. Hier ligt ook de bijzonder royale badkamer circa 5 meter lang, met douchecabine twee wastafels en ligbad. De grote woonkamer van circa 53m2 ligt aan de zuidkant en heeft een balkon van circa 10m2 waar u heerlijk in het zonnetje kunt zitten. In dit appartement heeft u een inpandige berging plus een fietsenberging op de begane grond en u heeft de beschikking over een parkeerplaats op het afgesloten binnenterrein. Er is tevens een mogelijkheid om een extra parkeerplek te huren

De servicekosten voor het appartement zijn € 70,00 per maand.

Indien u voldoet aan de inkomensvoorwaarden en u geïnteresseerd bent dit appartement te bezichtigen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Verhuur van ons kantoor. Zij zijn telefonisch te bereiken, iedere werkdag van 9:30 uur tot 17:00 uur.

Inkomensnorm
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl