Neem contact met ons op: 020-6631651

Andreas Schelfhoutstraat 5 - 1 AMSTERDAM

Huurprijs € 1.250 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Ligging  :  Aan rustige weg, in centrum
Woonoppervlakte  :  47 m²
Inhoud  :  130 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Omschrijving:
OP EEN HEERLIJKE PLEK EN CENTRAAL GELEGEN TEN OPZICHTE VAN HET VONDELPARK EN HET CENTRUM VAN AMSTERDAM BIEDEN WIJ DIT SUPER LEUKE 3 KAMER APPARTEMENT AAN. HET APPARTEMENT BEVINDT ZICH OP DE EERSTE VERDIEPING.

Indeling:
Middels de gedeelde opgang komt u in de woning. Vanuit de hal heeft u toegang tot de lichte woonkamer, de separate keuken, een kleine slaapkamer en een grote slaapkamer met een doucheruimte. Via de keuken en slaapkamer betreedt u het balkon.

Omgeving:
De woning is gunstig gelegen in Amsterdam Zuid en heeft een zeer centrale ligging ten opzichte van het Centrum, de Zuid-As, het Vondelpark en diverse uitvalswegen. Tot de directe woonomgeving behoren het Vondelpark en de Overtoom met een zeer gevarieerd aanbod van winkels. Tevens zijn er diverse restaurants en trendy café's waaronder het bekende Ron's Gastrobar en het gezellige restaurant Gent aan de Schinkel. Ook de nabijgelegen Hoofddorppleinbuurt biedt een grote diversiteit aan leuke winkels en goede restaurants.

Bereikbaarheid:
Met de auto ben je in een paar minuten op de ring A10. Door de centrale ligging fiets je in ca. 10 minuten naar het Centrum of de Pijp. De bereikbaarheid met openbaar is uitstekend. Vanaf het Surinameplein gaan diverse bussen en trams.

Parkeergelegenheid:
U kunt een parkeervergunning aanvragen en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

** WONINGDELEN EN/OF GROEPSBEWONING IS UITGESLOTEN **

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Indien u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van deze woning en u voldoet aan de gestelde inkomenseis, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons kantoor op te nemen.Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl