Neem contact met ons op: 020-6631651

Eerste Helmersstraat 8 C AMSTERDAM, centrum

Huurprijs € 1.390 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  per 1-7-2017
Service kosten  :  € 35 p/m
Bouwjaar  :  1960-1970
Wijk  :  centrum
Ligging  :  Aan rustige weg, beschutte ligging, in centrum
Woonoppervlakte  :  69 m²
Inhoud  :  186 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, berging
Omschrijving:
PER 1 JULI 2017 BESCHIKBAAR, VOLLEDIG GERENOVEERD 2-KAMER APPARTEMENT IN DE POPULAIRE HELMERSBUURT!!

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping, heeft 1 slaapkamer, een ruime lichte woonkamer met frans balkon en een gerenoveerde luxe open keuken met inbouwapparatuur. Verder beschikt de woning over een gerenoveerde badkamer, een gerenoveerd apart toilet en een inpandige berging. In de kelder van dit appartementencomplex bevindt zich nog een eigen latten-berging en heeft u toegang tot de gezamenlijke fietsenberging.

De servicekosten bedragen per maand € 35,00.

De Helmersbuurt in Oud-West is een heerlijke buurt om te wonen. De Eerste Helmersstraat is een prachtige straat in de gezellige Helmersbuurt en ligt tussen de Nassaukade, de Overtoom, de Jacob van Lennepkade en de Constantijn Huygensstraat. Op loopafstand ligt het Vondelpark en in directe nabijheid bevinden zich heerlijke restaurants, koffietentjes en winkels. Er is keuze uit diverse sportclubs, tennisparken en de Hollandse Manege. Ook zijn er meerdere kinderdagverblijven en scholen op loopafstand. Het Leidseplein, de 9 straatjes en de grachtengordel zijn om de hoek, maar ook de stad uit is eenvoudig via de Overtoom, goed bereikbaar via uitvalswegen en met openbaar vervoer.

** De woning wordt ongemeubileerd en ongestoffeerd opgeleverd, aan de getoonde foto's kunnen geen rechten worden ontleend **

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning dan kunt u contact opnemen met onze afdeling verhuur. Zij zijn telefonisch te bereiken, iedere werkdag van 9:30 tot 17:00 uur op 020-6631651.

Inkomensnorm
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen van partner wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl