Neem contact met ons op: 020-6631651

Gravin Margarethahof 30 VOGELENZANG

Deze woning is onder optie
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Middenwoning met garage
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Onder optie
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  1981-1990
Ligging  :  Beschutte ligging, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  113 m²
Inhoud  :  305 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Tuin  :  5.40 x 10 m
Parkeergelegenheid  :  Garagebox
Overig parkeren  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, provisieruimte
Omschrijving:
PER DIRECT BESCHIKBAAR: RUIME TUSSENWONING IN KINDVRIENDELIJKE BUURT NABIJ STRAND!

In een kindvriendelijke omgeving, met een ideale ligging nabij o.a. bos, op fietsafstand van duinen en strand, staat deze gezellige eengezinswoning. De woning ligt in een karakteristieke woonwijk en is tevens voorzien ruime achtertuin gelegen op het zuiden. Op 8 minuten fietsen van het dichtstbijzijnde station. En slechts 9 km verwijderd van het centrum van Haarlem!

Indeling:
Via de voortuin bereikt u de entree van de woning waar u vanuit de hal een gerenoveerd toilet op de begane grond treft en toegang tot de woonkamer met gerenoveerde luxe open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is tuingericht.
Op de eerste etage heeft u de beschikking over een drietal slaapkamers en gerenoveerde badkamer met ruime douchehoek. De grote slaapkamer ligt aan de voorkant en heeft een oppervlakte van circa 15 m².
Via een vaste trap komt u op de zolderverdieping terecht waar de mogelijkheid bestaat een extra slaapkamer te creëren.

Interesse in de woning? Neemt u gerust contact op met onze afdeling Verhuur, zij zijn telefonisch te bereiken, iedere werkdag van 09:30 tot 17:00 uur.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten. U zult rekening moeten houden dat er een waarborgsom wordt gesteld van 3 maanden huur.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

**Aan deze informatie en foto's kunnen geen rechten worden ontleend**
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl