Neem contact met ons op: 020-6631651

IJburglaan 1102 AMSTERDAM

Huurprijs € 1.173 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Woning met kantoor/praktijk
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  per 1-7-2017
Service kosten  :  € 50 p/m
Bouwjaar  :  2011-
Ligging  :  Beschutte ligging
Woonoppervlakte  :  94 m²
Inhoud  :  254 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  berging, balkon, wasruimte
Omschrijving:
Bent u op zoek naar een woon/werk ruimte? Gelegen in stadsdeel IJburg, het jongste en hipste stadsdeel van Amsterdam, een betaalbare huurwoning met op loopafstand, strand, water, winkels en parken? Stop met zoeken, wij hebben het gevonden!

Per 1 juli 2017 komt dit unieke 2 kamer appartement mét praktijkruimte, beschikbaar. De bijbehorende praktijkruimte is ideaal voor kantoor aan huis, praktijkruimte, atelier etc. Deze ruimte heeft een eigen toegangsdeur en bevindt zich aan de Lumièrestraat.

U betreedt de woning middels de eigen toegang aan de IJburglaan. Via een korte trap in de hal, waar zich tevens de separate toiletruimte bevindt, komt u in de woonkamer. De half open luxe keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur grenst aan de woonkamer, alsmede het verhoogd terras, gelegen op het zuidoosten. De slaapkamer met badkamer, voorzien van ruime douchehoek, is tevens toegankelijk via de woonkamer, en deze grenst ook aan het terras. De berging bevindt zich onder het complex.

De servicekosten voor dit appartement bedragen € 50,00.

Het appartement ligt gunstig ten aanzien van het openbaar vervoer en de vele winkels aan de IJburglaan.

Indien u dit appartement wilt bezichtigen neem dan gerust contact met afdeling verhuur van ons kantoor op.
Zij zijn telefonisch te bereiken, iedere werkdag van 9:30 tot 17:00 uur op 020-6631651.
Doordat een afspraak voor bezichtiging van het appartement via de vertrekkende huurder zal verlopen zullen wij u eerst verzoeken wat eerste informatie aan ons te verschaffen.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

**Aan deze informatie en foto's kunnen geen rechten worden ontleend**

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl