Neem contact met ons op: 020-6631651

John Blankensteinstraat 148 AMSTERDAM

Huurprijs € 946 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  per 1-8-2017
Service kosten  :  € 50 p/m
Bouwjaar  :  2011-
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  67 m²
Inhoud  :  171 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Overige ruimte  :  toilet, gang, berging, balkon
Omschrijving:
Een kloek gebouw in een groene woonwijk aan de rand van het IJ. Dat is de Zeebonk. Een appartementencomplex met 35 nieuwbouw huurappartementen. De Zeebonk ligt gesitueerd op het Zeeburgereiland, een plek met een bewogen geschiedenis; gebruikt en bewoond door militairen en hippies. Dit terrein transformeert langzamerhand tot een nieuwe Amsterdamse plek om te wonen. Een plek waar het goed wonen is. Een nieuwe stedelijke omgeving met veel groen en aan de oever van het IJ. Een stoere plek!

De grootte van dit tweekamerappartementen bedraagt 67m2. Het merendeel van de appartementen heeft een hoekligging, dus zicht op en licht van meerdere zijden. Bovendien wordt de Zeebonk vlak bij het water gebouwd en vanuit menig appartement of balkon zal ook het IJ te zien zijn. Wat alle appartementen gemeen hebben is een luxe keuken en luxe sanitair, tevens is het appartement voorzien van vloerverwarming. En een royaal balkon om optimaal te kunnen genieten van de karakteristieken van deze locatie; groen en water. Daarnaast is er voor ieder appartement een berging op de begane grond.

De locatie
Zeeburgereiland ligt aan de oever van het IJ ter hoogte van de Oranjesluizen. Het water is altijd in de buurt. De Zeebonk wordt gebouwd op Blok 8. Zeeburgereiland is goed bereikbaar, per fiets, per openbaar vervoer en per auto. De IJburglaan verbindt Zeeburgereiland aan de ene kant via de Piet Hein tunnel met de stad en aan de andere zijde met de Ring Oost en IJburg. De Zuiderzeeweg brengt u per auto of op de fiets via de Amsterdamse Brug naar de Indische Buurt en het Oostelijk Havengebied en naar Noord via de Schellingwouderbrug.
Ook het openbaar vervoer maakt Zeeburgereiland goed bereikbaar. De IJtram, tramlijn 26, rijdt in minder dan 15 minuten naar het Centraal Station en stopt bij twee haltes op de IJburglaan: bij de kruising met de Zuiderzeeweg en bij de kruising met de Bob Haarmslaan. Buslijn 37 rijdt van Amsterdam Noord naar Amsterdam Oost via het Zeeburgereiland en brengt u in 15 minuten op het Buikslotermeerplein of in 20 minuten op het Amstelstation.

Inkomenseis

U dient aan de onderstaande norm te voldoen, indien u in aanmerking wenst te komen voor een woning in Huren in de Zeebonk: 1 Inkomen: minimaal 48 x de kale maandhuur bruto per jaar voor een alleenverdiener 2 Inkomens: samen minimaal 68x de kale maandhuur bruto per jaar, waarbij minimaal 28x de kale maandhuur bruto per jaar per persoon de ondergrens is. Beiden partijen worden als contractpartij in de overeenkomst worden opgenomen. – De woning wordt met nadruk niet toegewezen aan studenten, tenzij de huurder(s) zelf aan de inkomenseisen voldoen. – Een garant- of borgstelling voor huurders wordt niet geaccepteerd. – De woning moet worden gebruikt als hoofdverblijf en de huurder dient zich in te schrijven op dit adres.


Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl