Neem contact met ons op: 020-6631651

Klein Hoefblad 30 UITHOORN

Huurprijs € 1.010 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Drive-in woning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  1971-1980
Ligging  :  In woonwijk
Woonoppervlakte  :  145 m²
Inhoud  :  390 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Omschrijving:
Uithoorn is een gezellig dorp aan de zuidkant van Amsterdam. Door de centrale ligging en via de goede openbaar vervoer verbindingen en ontsluitingswegen bent u binnen 15 minuten in het Stadshart van Amstelveen of met 30 minuten in Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp, Alphen aan den Rijn of Utrecht. Op slechts 2 minuten lopen stoppen aan de Zijdelweg meerdere buslijnen.

Binnen Uithoorn vindt u alle benodigde voorzieningen. Op loopafstand van de Korenbloem liggen twee buurtwinkelcentra. Binnen 10 minuten wandelt u naar winkelcentrum Legmeer met meerdere supermarkten of het meer complete 'Winkelcentrum Zijdelwaard'.

In deze kindvriendelijke wijk in de Legmeer (Uithoorn) bieden per direct deze ruime drive-in woning aan. U betreedt de woning via de entree en u komt via de hal in de garage en aangrenzende tuingerichte studeer/werkkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer incluisief gerenoveerde luxe open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. en heeft een oppervlakte van ruim 45 m². Vanuit de woonkamer gaat u via de trap naar de tweede verdieping waar u de beschikking heeft over een drietal slaapkamers, een extra berging en een ruime badkamer.

De woning heeft een diepe tuin van ruim 72 m².

Voor deze woning hebben wij foto's gebruikt van een soortgelijke modelwoning.
LET OP: DEZE WONING ZAL ONGESTOFFEERD EN ONGEMEUBILEERD WORDEN AANGEBODEN,
BE AWARE: WE OFFER THIS HOUSE WITHOUT FURNITURE AND FLOORCOVERING

Inkomensnorm
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.
Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.
Mocht u de woning willen bezichtigen, neem dan contact met ons kantoor op zodat wij hiervoor een afspraak met u kunnen inplannen.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl