Neem contact met ons op: 020-6631651

Martin Niemollerstraat 18 AMSTERDAM

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  per 1-8-2017
Service kosten  :  € 10 p/m
Bouwjaar  :  2001-2010
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Woonoppervlakte  :  142 m²
Inhoud  :  383 m³
Totaal aantal kamers  :  6
Aantal slaapkamers  :  5
Tuin  :  4.25 x 8 m
Parkeergelegenheid  :  Parkeerplaats
Overig parkeren  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  hal, berging
Omschrijving:
Met zijn unieke ligging: midden in het Heart van Amsterdam Zuidoost, kun je als bewoner profiteren van alle voorzieningen die er al zijn. Ideaal toch? Een boodschapje uit je werk, een snelle afhaalmaaltijd bij de toko en de sportschool om de hoek. Maar ook het groen van het Bijlmerpark, de vele festivals die worden gehouden en de winkels in de buurt maken dit tot een heel verleidelijke plek om te wonen.

Woongebouw Smith is de laatste van de drie gebouwen die in het woonplan Heart and Soul gerealiseerd is. In het totaal omvat gebouw Smith 87 woningen waarvan wij 80 woningen verhuren, een bedrijfsruimte en kenmerkt zich door zijn diversiteit in aanbod. Smith ligt met de langste zijde parallel aan de Bijlmerdreef. De woningen zijn om een binnenhof heen gebouwd, wat bijdraagt aan de intieme sfeer. Het binnenhof wordt ter plaatse van de inrit afsluitbaar gemaakt middels een automatisch, met handzender, te openen hek.


INDELING:
Deze ruime eengezinswoning heeft een woonoppervlakte van 140m2. De woonkamer is tuingericht, een open keuken, welke is voorzien van diverse luxe Siemens inbouwapparatuur. Tevens bevindt zich in de hal een toilet.
In de achtertuin staat een eigen vrijstaande houten berging. Via een vaste trap bereikt u de 1e verdieping met een 3-tal slaapkamers en de badkamer. Hier bevindt zich tevens een 2e toilet. Op de zolderverdieping (zonder schuin dak) bevinden zich een 4e en 5e slaapkamer.
Op het afgesloten binnenterrein beschikt u over een parkeerplek, deze is inbegrepen in de huur.

De servicekosten bedragen € 9,50 per maand.

** DE GETOONDE FOTO'S BETREFFEN MODELWONINGFOTO'S **
(De gehele woning is voorzien van een laminaatvloer, deze wordt ter overname aangeboden door de vertrekkende huurders)

Winkelen
Houd je van winkelen dan zit je in Heart and Soul goed. Want Villa ArenA voor wooninspiratie ligt letterlijk om de hoek. Ook winkelcentrum De Amsterdamse Poort bevindt zich dichtbij, net als IKEA, tal van megastores en supergrote vestigingen van de meest populaire bouwmarkten.

Uitgaan
Alle grote artiesten weten Amsterdam Zuidoost feilloos te vinden. Zeg Heineken Music Hall, Ziggo Dome en ook jij ervaart een weergaloze avond uit. Ben je meer voor een avondje film of bowlen; ook daarvoor kun je in Zuidoost een leuke avond hebben. De Pathé Bioscoop heeft alle grote premières binnen haar deuren en partycentrum Amstelborgh/Borchland is een begrip tot ver buiten de stadsgrenzen.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten. U dient rekening te houden dat er een bankgarantie/waarborgsom wordt gesteld van 3 maanden huur.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Deze woning wordt niet verhuurd aan studenten/groepsbewoning/woningdelers.

Indien uw interesse is gewekt, neemt u dan contact op met onze afdeling verhuur. Zij zijn, iedere werkdag, telefonisch te bereiken van 09:30 tot 17:00 uur.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl