Neem contact met ons op: 020-6631651

Meander 34 AMSTELVEEN

Huurprijs € 1.965 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Maisonnette
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  direct
Service kosten  :  € 250 p/m
Bouwjaar  :  2001-2010
Ligging  :  In centrum
Woonoppervlakte  :  147 m²
Inhoud  :  441 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  Parkeerkelder
Overig parkeren  :  parkeergarage
Omschrijving:
Wij bieden per direct dit prachtige driekamer huurmaisonette in het Stadshart van Amstelveen aan. Dit appartement voldoet aan alle verwachtigen die bij het huren van een luxe appartement horen.

In een zeer levendige omgeving waarbij u met één voet buiten de deur restaurants, café's, winkels, theater, bioscoop en ander vertier voor handen heeft is dit "the place to be" in Amstelveen.

U betreedt de woning op de slaapverdieping waar u de beschikking heeft tot twee ruime slaapkamers en een luxe badkamer met separate doucheruimte.

Via een inpandige trap bereikt u de indrukwekkende woonverdieping waar uw woonkamer een oppervlakte heeft van ruim 75 m².

De luxe openkeuken met alle benodigde inbouwapparatuur heeft een prachtig uitzicht op het altijd levendige stadsplein. Tevens is er een toiletruimte op deze verdieping aanwezig. Het balkon is op het zuiden gesitueerd, dus bent u verzekerd van vele zonuren!

Momenteel is de woning gestoffeerd en gemeubileerd.

De servicekosten bedragen € 250,00 per maand.

Tevens is er een mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage. De huur van een parkeerplaats bedraagt € 175,00 per maand.

Indien u geïnteresseerd bent dit appartement te bezichtigen dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Verhuur van ons kantoor. Zij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:00 uur.

Inkomensnorm
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten. Tevens dient u rekening te houden dat er een waarborgsom/bankgarantie wordt gesteld van 3 maanden huur.

**Aan deze informatie en foto's kunnen geen rechten worden ontleend**
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl