Neem contact met ons op: 020-6631651

Noorderdreef 164 NIEUW-VENNEP

Huurprijs € 1.010 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Tussenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  1971-1980
Ligging  :  In woonwijk, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  129 m²
Inhoud  :  348 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  4
Tuin  :  Zuid, 6 x 8 m
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, hal
Omschrijving:
In de rustige groene wijk "Welgelegen" bevindt zich deze ruime 5 kamer eengezinswoning met vrij uitzicht. Gunstige ligging ten opzichte van de uitvalswegen Den Haag en Amsterdam. Deze begin jaren '70 gebouwde 5 kamer eengezinswoning is bijzonder ruim van opzet.

De woning beschikt over royale woonkamer (ca. 30 m2) en in 2015 gerenoveerde luxe keuken met inbouwapparatuur, grenzend aan de zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. Het toilet op de begane grond is tevens gerenoveerd.
Op de eerste verdieping bevindt zich de gerenoveerde badkamer met ligbad, aparte douchehoek en 2e toilet. Ook bevinden zich op deze etage 3 slaapkamers van ca. 9m², 9,5m² en 12m². Via de vaste trap naar zolder heeft u beschikking over een voorzolder waar zich de wasmachineaansluiting bevindt en een grote zolderkamer van ca. 24 m² met dakkapel.

De woning beschikt over een ruime voor - en achtertuin met berging.

Indien u geïnteresseerd bent in deze woning dan kunt u contact opnemen met onze afdeling verhuur. Zij zijn telefonisch te bereiken, iedere werkdag tussen 09:30 en 17:00 uur.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

** aan de getoonde foto's kunnen geen rechten worden ontleend **
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl