Neem contact met ons op: 020-6631651

Ouddiemerlaan 321 DIEMEN

Huurprijs € 1.148 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement met lift
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  per 1-7-2017
Service kosten  :  € 75 p/m
Bouwjaar  :  2011-
Ligging  :  In centrum, vrij uitzicht
Woonoppervlakte  :  113 m²
Inhoud  :  304 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  parkeergarage
Overige ruimte  :  toilet, hal, wasruimte
Omschrijving:
In het winkelhart van Diemen, aan de rand van het geheel gerenoveerde winkelcentrum Diemerplein, zijn in 2012 prachtige 3 en 4-kamer huurappartementen opgeleverd. Een ideale woonplek, met een ondergelegen parkeergarage en alle winkels en voorzieningen direct bij de hand. Winkelcentrum Diemerplein vormt al sinds 1970 het hart van de gemeente. Sindsdien is Diemen uitgegroeid tot een veelzijdige plaats met ruim 25.000 inwoners en een gevarieerd woon en – werkgebied.

De appartementen ''Pleinzicht"" bevinden zich in de woontoren van project Diemerhart. De stijlvolle woontoren van 11 verdiepingen is kleinschalig van opzet. Met slechts 2 appartementen per verdieping biedt dit gebouw een exclusieve woonbeleving. Het prachtige panoramische uitzicht reikt op de hoogste verdiepingen tot ver over het IJsselmeer of voorbij Schiphol.

De woontoren bevat overwegend 4-kamer appartementen met veelal ruim 110m² woongenot en een ruim terras van 17m². De hoofdingang van de woontoren bevindt zich aan de Ouddiemerlaan, naast de inrit van de parkeergarage. De woningen zijn bereikbaar vanaf de onderste en bovenste laag van de parkeergarage. Daar bevinden zich tevens ook de bergingen.

Indeling:
Via de voordeur komt u in de hal met daar direct de deur naar een slaapkamer met een terras van 9m² op het noorden. Verder via de hal heeft u toegang tot de badkamer met ruime douchehoek met glazen douchedeuren, dubbele wastafel en toilet, de 2 overige slaapkamers, een separate toiletruimte plus een inpandige bergruimte met aansluiting voor wasmachine en wasdroger. Aan het einde van de hal komt u in de woonkamer met half open keuken welk is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Tevens heeft u, grenzend aan de woonkamer, de beschikking over een terras van 13m² op het zuidoosten. De berging bevindt zich beneden in het complex.

Gemeente Diemen verstrekt geen parkeervergunningen voor de bewoners van Ouddiemerlaan. Wel kunt u een parkeerplek huren in de ondergelegen parkeergarage.

De servicekosten voor deze woning bedragen € 75,00 per maand.

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd dit appartement te bezichtigen dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Verhuur. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 09:30 tot 17:00 telefonisch bereikbaar op 020-6631651.

Inkomensnorm
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten. U zult rekening moeten houden met een waarborgsom van 3 maanden huur.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl