Neem contact met ons op: 020-6631651

Prinsengracht 537 - 1 Amsterdam

Huurprijs € 1.750 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Grachtenpand
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  In centrum
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  68 m²
Inhoud  :  197 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, gang, balkon
Omschrijving:
PRACHTIG COMPLEET GERENOVEERD 2 KAMER APPARTEMENT OP TOP LOCATIE IN HARTJE CENTRUM VAN AMSTERDAM.

Per direct bieden wij aan, dit recent compleet gerenoveerde 2 kamer appartement met prachtig uitzicht over de grachten. Gelegen in hartje Centrum om de hoek van de gezellige '9 straatjes' met diverse winkels, restaurants en
alle overige voorzieningen in de nabijheid.

INDELING
De ruime woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een open luxe keuken met diverse inbouwapparatuur en
aan de voorzijde is via de openslaande deuren het balkon bereikbaar met prachtig uitzicht over de grachten.
Verder is het appartement voorzien van een luxe en moderne badkamer met ligbad, badkamermeubel met twee wastafels en designradiator, een separaat toilet en aangrenzend bevindt zich de slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon aan de achterzijde van het appartement.

De woning is volledig voorzien van een mooie visgraatvloer en is instapklaar.

PARKEERGELEGENHEID
Betaald parkeren op de openbare weg.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel met de auto goed bereikbaar vanaf de ring A10, via de S100 richting Prinsengracht als met openbaar vervoer.

** Groepsbewoning en woningdelen is uitgesloten **

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 3,5 - 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten. U dient in ieder geval wel rekening te houden dat er dan een waarborgsom wordt gesteld van 3 maanden huur.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: www.phk.nl