Neem contact met ons op: 020-6631651

Curacaostraat 33 - H Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  -1906
Energielabel  :  Klasse D
EPC  :  2.09
Woonoppervlakte  :  48 m²
Inhoud  :  127 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Tuin  :  6 x 10 m
Omschrijving:
GERENOVEERD UNIEKE 3-KAMER BENEDENWONING MET TUIN OP MOOIE LOCATIE.

Per 1 mei 2021 bieden wij aan deze mooie, gerenoveerde 3-kamer benedenwoning met tuin in een mooie, rustige straat in Stadsdeel de Baarsjes in de nabijheid van vele voorzieningen.

Indeling:
Een lichte woonkamer met de authentieke glas in lood ramen aan de voorzijde. Aan de achterzijde bevinden zich 2 slaapkamers met openslaande deuren naar de tuin. Een van de kamers heeft een inbouwkast met mogelijkheid tot het aansluiten van een wasmachine en droger. Tevens bevindt zich aan de achterzijde de nieuwe keuken voorzien van inbouw apparatuur, ook de keuken biedt toegang tot de tuin. De gerenoveerde badkamer is voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel.

De woning is verder volledig voorzien van een laminaatvloer.

Omgeving:
U vindt dit appartement in de gezellige West-Indische buurt van de Baarsjes (stadsdeel West) met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Op de Overtoom, Postjesweg, Kinkerstraat en Ten Katemarkt kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en zijn er diverse leuke winkels en horeca te vinden. Op loopafstand bevindt zich
het Rembrandtpark, maar ook het Vondelpark is dichtbij.

Bereikbaarheid:
Met de fiets bent u binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam. De woning heeft tevens een uitstekende ligging t.o.v. diverse uitvalswegen, via de S106 is de A10 binnen enkele minuten te bereiken met de auto.
De openbaar vervoervoorzieningen zijn uitstekend. Met tram 1 en 17 bent u bent u zo op het Centraal station of in Osdorp en met bus 15 is station Sloterdijk te bereiken.

Parkeergelegenheid:
U kunt een parkeervergunning aanvragen en er is voldoende parkeergelegenheid op de openbare weg.

** WONINGDELEN EN/OF GROEPSBEWONING IS UITGESLOTEN **

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Indien u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van deze woning en u voldoet aan de gestelde inkomenseis, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons kantoor op te nemen.Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: https://www.phk.nl