Neem contact met ons op: 020-6631651

Elisabeth Wolffstraat 51 - 3 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Bovenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan rustige weg, in woonwijk
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  85 m²
Inhoud  :  230 m³
Totaal aantal kamers  :  4
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren
Overige ruimte  :  gang
Omschrijving:
Per direct beschikbaar, deze ruime etagewoning gelegen op de 3e verdieping, met op de 4e verdieping een grote kamer welke te gebruiken is als 3e slaapkamer en/of berging.

Gelegen in een rustige straat met brede stoep in Oud West tussen de Kwakersstraat en De Clerqstraat, dichtbij De Hallen. Leuke restaurants, fijne winkels, trendy coffeecorners en ook Albert Heijn liggen om de hoek! Het Vondelpark is op loopafstand evenals de Jordaan. Openbaar vervoer heel dichtbij en makkelijk weg te rijden uit de stad.

Omgeving:
De Elisabeth Wolffstraat is een rustige en residentiële straat met authentieke Amsterdamse panden. Centraal gelegen bij de Kinkerstraat, de Overtoom, de Jordaan maar ook het Leidse- en Museumplein bevinden zich op enkele minuten fietsen! Bovendien zijn alle faciliteiten in de buurt: supermarkten, winkels, Openbaar Vervoer en uitvalswegen.

Kortom: je kunt hier heerlijk wonen in een mooie authentieke Amsterdamse straat met alles wat Amsterdam te bieden heeft in de nabije omgeving!

Indeling:
De woning is op de eerste woonlaag voorzien van keuken, woonkamer, 2 slaapkamers en een badkamer. Via het trappenhuis heeft u toegang tot de 3e slaapkamer, welke is gelegen op de 4e verdieping. Tevens is de woning voorzien van een cv combi-installatie.

Indien u geïnteresseerd bent dit appartement te bezichtigen dan kunt u per mail contact opnemen met ons kantoor.

Inkomensnorm
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 75% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: https://www.phk.nl