Neem contact met ons op: 020-6631651

Prinsengracht 537H AMSTERDAM

Huurprijs € 1.625 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Aan water, in centrum
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  57 m²
Inhoud  :  165 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  betaald parkeren, parkeervergunningen
Overige ruimte  :  douche, hal, toilet, wasruimte
Omschrijving:
PRACHTIG COMPLEET GERENOVEERD 2 KAMER APPARTEMENT OP TOP LOCATIE IN HARTJE CENTRUM VAN AMSTERDAM.

Per direct bieden wij aan dit compleet gerenoveerde 2 kamer appartement met prachtig uitzicht over de grachten. Gelegen in hartje centrum om de hoek van de gezellige '9 straatjes' met diverse winkels, restaurants en
alle overige voorzieningen in de nabijheid.

INDELING
De ruime woonkamer is voorzien van een open luxe keuken met diverse inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer heeft een authentieke schouw en in het verlengde van de slaapkamer bevind zich een kleine bijkamer.
Verder is het appartement voorzien van een luxe en moderne badkamer met dubbele wastafel en designradiator. Er is een separaat toilet en aparte ruimte voor de wasmachine en droger.

De woning is volledig voorzien van een mooie laminaatvloer en is instapklaar.

PARKEERGELEGENHEID
Betaald parkeren op de openbare weg.

BEREIKBAARHEID
Het object is zowel met de auto goed bereikbaar vanaf de ring A10, via de S100 richting Prinsengracht als met openbaar vervoer.

** Groepsbewoning en woningdelen is uitgesloten **

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 3,5 - 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten. U dient in ieder geval wel rekening te houden dat er dan een waarborgsom wordt gesteld van 3 maanden huur.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL AMSTERDAM
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@PHK.nl
Internet: www.phk.nl