Neem contact met ons op: 020-6631651

Sarphatipark 34 - 3 Amsterdam

Huurprijs € 2.310 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Dubbel bovenhuis
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  -1906
Ligging  :  Vrij uitzicht
Energielabel  :  Klasse E
Woonoppervlakte  :  139 m²
Inhoud  :  390 m³
Totaal aantal kamers  :  5
Aantal slaapkamers  :  3
Parkeergelegenheid  :  openbaar parkeren;betaald parkeren
Overige ruimte  :  toilet, hal, balkon
Omschrijving:
COMPLEET EN LUXE GERENOVEERDE DUBBELE BOVENWONING OP TOP LOCATIE IN 'DE PIJP'.

Per direct bieden wij aan deze royale prachtig gerenoveerde 5-kamer woning gelegen op de 3e en 4e verdieping op een mooie locatie met uitzicht en gelegen aan het Sarphatipark.
In de directe omgeving en op loopafstand bevinden zich restaurants, bars, diverse winkels en de Albert Cuyp markt.

INDELING
Op de 3e verdieping bevindt zich de zeer ruime woonkamer met erker aan de voorzijde met uitzicht over het Sarphatipark en een half open luxe keuken met diverse inbouwapparatuur met toegang tot het balkon aan de achterzijde. Separaat toilet en een slaapkamer aan de voorzijde.
Op de 4e verdieping bevinden zich de overige 2 slaapkamers en een aparte kamer die gebruikt kan worden als bergruimte/inloopkast, een luxe ruime badkamer met bad, aparte (regen)douche, badkamermeubel met 2 wastafels en toilet.

De woning is volledig voorzien van een mooie visgraatvloer.

BEREIKBAARHEID EN PARKEERGELEGENHEID
Gunstig gelegen ten opzichte van openbaar vervoer en diverse uitvalswegen. Op loopafstand van de metrohalte 'Ferdinand Bolstraat' van de Noord-/Zuidlijn. Betaald parkeren op de openbare weg.

** Groepsbewoning en woningdelen is uitgesloten **

VOORWAARDEN
Inkomensnorm: Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen
4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Voldoet u niet aan deze inkomensnorm?
U bent bijvoorbeeld zelfstandig ondernemer of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten. U dient in ieder geval wel rekening te houden dat er dan een waarborgsom wordt gesteld van 3 maanden huur.

Huurperiode:
Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd met onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: https://www.phk.nl