Neem contact met ons op: 020-6631651

Van Walbeeckstraat 28-1 AMSTERDAM

Huurprijs € 1.405 per maand

Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Appartement/flat
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Beschikbaar
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1931-1944
Ligging  :  Aan rustige weg
Energielabel  :  Klasse D
Woonoppervlakte  :  53 m²
Inhoud  :  152 m³
Totaal aantal kamers  :  2
Aantal slaapkamers  :  1
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Omschrijving:
Per direct bieden wij aan deze ruime en lichte 2-kamer bovenwoning in stadsdeel 'de Baarsjes'

Indeling:
Een lichte woonkamer met de authentieke glas in lood ramen aan de voorzijde. Aan de woonkamer grenst een afsluitbare zijkamer welke uitermate geschikt is als werk- of logeerkamer. Vanuit de woonkamer kom je via de glas in lood en-suite deuren in de slaapkamer met openslaande deuren naar het balkon. Aan de achterzijde bevindt zich tevens de zeer ruime keuken welke met gemak plaats biedt aan een gezellige eettafel, ook hier vinden we openslaande deuren naar het balkon. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel.


Omgeving:
U vindt dit appartement in de gezellige West-Indische buurt van de Baarsjes (stadsdeel West) met tal van voorzieningen in de directe omgeving. Op de Overtoom, Postjesweg, Kinkerstraat en Ten Katemarkt kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen en zijn er diverse leuke winkels en horeca te vinden. Op loopafstand bevindt zich het Rembrandtpark, maar ook het Vondelpark is dichtbij.

Bereikbaarheid:
Met de fiets bent u binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam. De woning heeft tevens een uitstekende ligging t.o.v. diverse uitvalswegen, via de S106 is de A10 binnen enkele minuten te bereiken met de auto. De openbaar vervoervoorzieningen zijn uitstekend.


** WONINGDELEN EN/OF GROEPSBEWONING IS UITGESLOTEN **

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Indien u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van deze woning en u voldoet aan de gestelde inkomenseis, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons kantoor op te nemen.
Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL AMSTERDAM
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@PHK.nl
Internet: www.phk.nl