Neem contact met ons op: 020-6631651

Lijnbaansgracht 393 - 3 Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Grachtenpand
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  direct
Bouwjaar  :  -1906
Energielabel  :  Klasse C
EPC  :  1.72
Woonoppervlakte  :  60 m²
Inhoud  :  160 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Overige ruimte  :  toilet
Omschrijving:
Een zeer luxe 3-kamer appartement op een mooi en rustig stukje van de Lijnbaansgracht. Dit gerenoveerde appartement van 60 m2 ligt op de derde en vierde verdieping van een grachtenpand. Vanuit dit appartement op een toplocatie midden in het centrum van Amsterdam heeft u een fantastisch uitzicht over de gracht. De prachtige balken in het plafond op de 4de verdieping, de grote ramen en de unieke ligging maken dit tot een authentiek en tegelijkertijd zeer modern en licht appartement.

Dit rustige stukje gracht heeft weinig verkeer en ligt op loopafstand van de openbaar vervoer stations en haltes op het Frederiksplein en de Vijzelgracht. Op loop- en fietsafstand bevind u zich midden in het gezellige stadsleven met voldoende restaurants, grand cafés, theaters, galeries en musea.

Indien u interesse heeft om dit appartement te bezichtigen kunt u contact opnemen met ons kantoor.

** DE WONING WORDT NIET AAN STUDENTEN EN/OF WONINGDELERS VERHUURD**

Standaard inkomen
De algemene richtlijn voor de inkomensnorm is dat het bruto maandinkomen 3-4 keer de maandelijkse basishuur moet zijn. Een mogelijk tweede inkomen wordt geteld voor 50%.
Als u zelfstandige bent of denkt dat u om een andere reden in aanmerking komt voor huur accommodatie, vragen we u om contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie kunt toelichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar. Na de minimale periode van één jaar is de opzegtermijn voor de huurder één volledige kalendermaand.

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: https://www.phk.nl