Neem contact met ons op: 020-6631651

Oosterpark 8 H Amsterdam

Deze woning is verhuurd
Fotopresentatie:
Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten Klik op de foto om te vergroten
Deel dit object:
Kenmerken:
Soort woning  :  Benedenwoning
Bouwtype  :  Bestaande bouw
Status  :  Verhuurd
Aanvaarding  :  in overleg
Bouwjaar  :  1906-1930
Ligging  :  Aan park
Energielabel  :  Klasse E
EPC  :  2.20
Woonoppervlakte  :  99 m²
Inhoud  :  277 m³
Totaal aantal kamers  :  3
Aantal slaapkamers  :  2
Parkeergelegenheid  :  parkeervergunningen
Overige ruimte  :  toilet, hal, wasruimte
Omschrijving:
WONEN OP EEN TOPLOCATE, IN EEN ZEER LUXE GERENOVEERDE WONING AAN HET OOSTERPARK

In een zeer gewilde groene buurt van Amsterdam, nabij centrum en recht tegenover het Oosterpark, bieden wij deze karakteristieke benedenwoning te huur aan. Deze woning is volledig gerenoveerd (2021) en bevindt zich op de begane grond in Amsterdam-Oost.

Amsterdam Oost is nu helemaal "hot & happening" en heeft veel te bieden. Met het nieuwe winkelcentrum Oostpoort, de Linnaeusstraat, Middenweg en het Beukenplein met vele horecagelegenheden in de nabije omgeving. Het centrum van Amsterdam is op ongeveer 10 minuten fietsen en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Het Oosterpark is een heerlijk stadspark, ideaal voor hardlopers, wandelaars en parkgenieters.

In deze benedenwoning liggen alle vertrekken in het verlengde van elkaar. Van de woonkamer loopt u door de tussenkamer, welke zich bevindt tussen prachtige authentieke en suite deuren, naar de eetkamer waar ook de luxe keuken met de benodigde inbouw apparatuur te vinden is. Van de eetkamer loopt u door naar de slaapkamer vanwaar u in de zeer luxe badkamer met dubbele wasbak, regendouche en zwevend toilet komt. Daarnaast is er een separaat zwevend toilet en een aparte ruimte voor uw wasmachine en droger in de gang, deze gang biedt toegang tot de verschillende ruimtes. De gehele woning is voorzien van prachtig laminaat.

Inkomensnorm:
Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto maandinkomen 4 maal de kale maandhuur dient te bedragen. Een eventueel tweede inkomen wordt hierbij voor 50% meegeteld.

Indien u zelfstandig ondernemer bent of u bent om een andere reden van mening dat u wel in aanmerking komt voor een huurwoning, vragen wij u contact met ons op te nemen zodat u uw specifieke situatie toe kunt lichten.

Onze huurovereenkomsten zijn voor onbepaalde tijd met een minimum van een jaar. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één volle kalendermaand.

Indien u geïnteresseerd bent in het bezichtigen van deze woning en u voldoet aan de gestelde inkomenseis, verzoeken wij u vriendelijk contact met ons kantoor op te nemen.

** De woning wordt niet verhuurd aan woningdelers en studenten **

Straal
Locatie:
Nabijgelegen:
Contactgegevens:


H.J.E. Wenckebachweg 75, 1096 AL Amsterdam
Telefoon: 020-6631651
E-mail: makelaardij@phk.nl
Internet: https://www.phk.nl