Neem contact met ons op: 020-6631651

Een Amsterdamse geschiedenis met toekomst

P.H. Kuijper en Zonen bestaat inmiddels meer dan een eeuw. In deze periode groeide het bedrijf veelzijdig uit tot wat het nu is: Amsterdams specialist in makelaardij, vastgoedmanagement, aannemerij en installatietechniek. Een geschiedenis met toekomst, want nog steeds floreert dit familiebedrijf op basis van haar kernwaarden:
Professionaliteit, flexibiliteit en loyaliteit.

De belangrijkste historische feiten in vogelvlucht:

1906: de oprichting
In 1906 richtte P.H. Kuijper, werkzaam als Amsterdamse timmerman/makelaar, de NV Kuijper Bouwmaatschappij (KBM) op. Vanuit deze onderneming aan de 1e Oosterparkstraat 151 werden diverse (nieuwbouw) projecten opgezet.

1952: nieuwe werkmaatschappij
Begin 1952 startten de kleinzonen Piet en Jan Kuijper, naast de KBM, een nieuwe werkmaatschappij. De naam? P.H. Kuijper en Zonen V.O.F. Hieronder vielen zowel de Aannemerij als de Makelaardij. De NV Kuijper's Bouwmaatschappij veranderde in een beleggingsmaatschappij.

Splitsing in 1989
In 1989 vond er een splitsing plaats. De V.O.F. P.H. Kuijper en Zonen werd gesplitst in enerzijds P.H. Kuijper en Zonen Aannemerij B.V. en anderzijds in P.H. Kuijper en Zonen Makelaardij B.V..

Huidige locatie sinds 1990
Sinds 1990 zijn wij gevestigd op de H.J.E. Wenckebachweg 75 en 77 te Amsterdam. Hier beschikken wij over twee goed bereikbare kantoren

2009: uitbreiding met installatietechniek
In 2009 breidde P.H. Kuijper en Zonen haar activiteiten uit met installatietechniek onder de vlag van P.H. Kuijper en Zonen Installatietechniek B.V. Begin 2013 werd dit bedrijf verstevigd met de komst van vijf ervaren loodgieters.

Heeft u vragen?
Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Laatste nieuws

Nieuws