Neem contact met ons op: 020-6631651

De Banne Centrum

De woningen

De appartementen van Banne Centrum hebben een oppervlakte vanaf 63 tot 89 m². Er is keus uit 6 verschillende woningtypen. Alle appartementen hebben een luxe keuken met inbouwapparatuur:
een keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en koelvriescombinatie.

De comfortabele badkamer is uitgevoerd met een douche of ligbad. Buiten hebben de appartementen een balkon of terras, gelegen op het zuidwesten met uitzicht op de groene daktuin.

Parkeren kan op uw eigen parkeerplaats in de garage onder de woningen, waar ook een eigen berging is.

Het groenste stadsdeel van Amsterdam
Amsterdam-Noord is een bruisend stadsdeel met volop voorzieningen voor iedereen. Maar ook aan groen en ruimte is geen gebrek. Het W.H. Vliegenbos, het oudste stadsbos van Amsterdam, ligt op een paar minuten afstand. Nog dichterbij de appartementen ligt het Florapark, wat in de toekomst opnieuw ingericht wordt en het Noorderpark gaat heten. Dit stadspark krijgt de allure die past bij de andere ontwikkelingen in Noord.

Banne Centrum is thuiskomen
De woningen van Banne Centrum liggen recht boven het vernieuwde winkelcentrum ‘In De Banne’.

Hier heb je alles bij de hand, van dagelijkse boodschappen tot persoonlijke verzorging en luxeproducten. In de levendige wijk zijn volop overige voorzieningen zoals scholen en speelgelegenheden aanwezig.

In de gezamenlijke daktuin ontmoet je je buren. De appartementen worden verhuurd in de vrije sector, wat wil zeggen dat ze hoogwaardig zijn afgewerkt.