Neem contact met ons op: 020-6631651

Diemerhart te Diemen

In het winkelhart van Diemen, aan de rand van het geheel gerenoveerde winkelcentrum Diemerplein, zijn in 2012 prachtige 3 en 4-kamer huurappartementen opgeleverd. Een ideale woonplek, met een ondergelegen parkeergarage en alle winkels en voorzieningen direct bij de hand. Winkelcentrum Diemerplein vormt al sinds 1970 het hart van de gemeente. Sindsdien is Diemen uitgegroeid tot een veelzijdige plaats met ruim 25.000 inwoners en een gevarieerd woon en – werkgebied.

De appartementen "pleinzicht" bevinden zich in de woontoren van het project Diemerhart. De stijlvolle woontoren met 11 verdiepingen is kleinschalig van opzet. Met slechts twee appartementen per verdieping biedt dit gebouw een exclusieve woonbeleving. Het prachtige panoramische uitzicht reikt op de hoogste verdiepingen tot ver over het IJsselmeer of voorbij Schiphol.

De appartementen "Pleinzijde" bevinden zich op de 1e en 2e verdieping van de laagbouw langs de noordelijke rand van het winkelcentrum. Het betreft hier allemaal driekamerappartementen die op verschillende wijze zijn gesitueerd. De benaming Kanteelwoningen is ontleend aan het gevelaanzicht van de bebouwing, met een wisselend hoog en laag profiel, zodat kantelen ontstaan.