Neem contact met ons op: 020-6631651

Omval Amsterdam

Staalmeesters-Omval te Amsterdam

Een woongebied met schitterend uitzicht over het water. Op een historische plek aan de Amstel, veilig en bijzonder rustig gelegen. In een aangename omgeving met volop ondergrondse parkeergelegenheid.
En toch in Amsterdam. Aan de rand van het centrum. Met winkels in de directe nabijheid en grootstedelijke voorzieningen binnen handbereik en op wandelafstand van bus, tram, trein en metro. Kortom een locatie die al uw woonwensen verenigt.

Appartementen De Staalmeesters

Aan de Amstel nabij de Berlagebrug staan vier stadvilla’s met elk 21 appartementen verdeeld over zeven woonlagen. In de architectuur van de villa’s spelen de elementen een belangrijke rol. De ronde vorm van de gebouwen komt terug in alle appartementen. Dit garandeert u vanuit uw living een onbelemmerd en wijds uitzicht over de Amstel. De royale terrassen zijn voorzien van een transparante borstwering. Een bijzondere kolomconstructie, die de terrassen ondersteunt en de luifel op het dak van de villa draagt, zorgt voor een monumentaal accent in het gevelaanzicht. De gevels worden uitgevoerd in een witte handgevormde steen, de onderste bouwlaag in een zandgele geglazuurde steen.

Op elke bouwlaag zijn drie appartementen gesitueerd, allen voorzien van een half open keuken, een complete badkamer met ligbad en een aparte gasten-badkamer met douche. De living varieert van ruim 40 tot bijna 52 m˛, afhankelijk van het type. Elke living heeft over een breedte van circa zeven meter een glazen wand van vloer tot plafond. Via een schuifpui krijgt u toegang tot een ruim terras aan de Amstel. Doordat de gevel aan het terras van het linker en rechter appartement ten opzichte het middelste appartement verspringt, is uw privacy optimaal gewaarborgd.