Neem contact met ons op: 020-6631651

Amstelboulevard – Omval Amsterdam

Een groene wandelpromenade loopt vanaf het centrale plein naar de Amstel-oever en het waterterras. Aan deze promenade staat het stijlvolle L vormige complex “Mondriaan”. Dit complex heeft een bijzondere uitstraling door twee ronde pilaren die zijn uitgevoerd in glas. Bovendien zijn onder een zeven meter hoge arcade uiteenlopende winkelvoorzieningen.

In het gebouw zijn 85 appartementen en op de achtste en negende etage tien penthouses. Ronde glazen bouwstenen tussen de winkel etalages markeren de drie entrees naar de appartementen aan de promenade zijde. Een poort aan de Amstelzijde biedt u toegang tot de parkeergarage. Aan beide kanten van de poort is een entree naar de appartementen aan de Amstelzijde. Vanaf de tweede tot en met de zevende etage liggen de twee en driekamerappartementen, alle met een bijzondere ligging ten opzichte van de groene wandelpromenade, de binnentuin en de Amstel. Markant zijn de hoekappartementen aan de Amstelzijde die in de living een cirkelvormig glazen element in de gevel hebben dat zorgt voor een schitterend panorama. De oppervlakten verschillen van circa 70 m˛ tot 250 m˛.

De Amstelboulevard – Omval kan met recht een ideale woonlocatie worden genoemd.
Het gebied is gesitueerd tegen de historische binnenstad, waardoor u zo in hartje Amsterdam bent met alle centrum – faciliteiten. Bovendien is De Omval perfect bereikbaar, zowel vanuit de stad als van buiten Amsterdam.