Neem contact met ons op: 020-6631651

Mensinge

Mensinge bestaat uit twee statige stadvilla's aan de rand van het dorp. Gebouwd in de sfeer en stijl van de jaren dertig, maar met de luxe van nu, bieden zij u de unieke mogelijkheid om landelijk te wonen in een appartement met stedelijke allure.

Mensinge ligt op een schiereiland, door drie kanten omsloten door water. Tussen de villa's in ligt een gemeenschappelijke ruimte. Onder het gehele gebouw bevindt zich een half verdiepte parkeergarage, waar voor alle bewoners een privé-parkeerplaats beschikbaar is.

Mensinge biedt een evenwichtige mix van luxe huurappartementen voor de vrije sector en koopappartementen. De huurappartementen zijn te vinden op zowel de begane grond als de eerste en tweede verdieping. Alle verdiepingen zijn bereikbaar met de lift.

Alle huurappartementen hebben een mooie, lichte woonkamer met halfopen, luxe keuken met Siemens inbouwapparatuur. Daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers, een badkamer, berging en een technische ruimte. Een royaal balkon biedt vrij uitzicht over de landelijke omgeving. Twee woningen op de begane grond beschikken bovendien over een extra vertrek in het souterrain. Ideaal voor bijvoorbeeld een kantoor aan huis.

De locatie

Mensinge staat aan de rand van Landsmeer, een gemoedelijke Noord-Hollandse dorp gelegen tussen schitterende natuurgebieden. In dit gezellige dorp, met een rijk verenigingsleven, vindt u alle voorzieningen en winkels die u nodig hebt: van supermarkt tot bibliotheek, van bloemist en schoenenwinkel tot kunstuitleen. Het dorp wordt omringd door twee waterrijke natuurgebieden. Rust en ontspanning vindt u in het recreatie- en natuurgebied Het Twiske. Of geniet van het ongerepte veenweidenlandschap van Het Ilperveld.

Landsmeer is een landelijke, groene gemeente tussen Amsterdam, Zaanstad en Purmerend. Het dorp telt ruim 9000 inwoners. Door zijn ligging en karakter is het een uiterst inspirerende plek voor wie rust en ruimte zoekt, met bruisend Amsterdam vlákbij. Binnen enkele minuten rijdt u vanaf Mensinge de ringweg A10 op. De bus brengt u binnen twintig minuten naar het Centraal Station en via een pontje over 't IJ staat u ook met de fiets zó in hartje hoofdstad.