Neem contact met ons op: 020-6631651

De Tulp Amsterdam

De Tulp is een belegging van Delta Lloyd Vastgoed, dat het gebied samen met Stadsherstel Amsterdam N.V. een prestigieuze restauratie heeft laten ondergaan. De nieuwbouw appartementen, naar ontwerp van het gerenommeerde architectenbureau Van den Oever, Zaaijer en Partners, vormen een geraffineerde twee-eenheid met de historische bebouwing en delen daarmee een gemeenschappelijke binnentuin. Onder het complex gaat een royale parkeergarage van drie lagen schuil.

Appartementen

De 19 luxueuze twee en drie kamerappartementen zijn verdeeld over 5 woonlagen. Op de begane grond bevinden zich uitsluitend de bergingen, zodat alle appartementen volop privacy en uitzicht genieten. De meeste appartementen kijken uit op het zuiden en hebben hun ruime woonkamers gericht naar het water van de Amstel. Aan het Professor Tulpplein hebben de appartementen uitzicht op de entree van het fraaie, Amstel Hotel, waar altijd iets te zien valt.

Omgeving

De prof. Tulpbuurt is het historische gebied omsloten door het Amstel Hotel, de Sarphatistraat en de rivier de Amstel in Amsterdam-Centrum. Hier beleefde in de 19e eeuw de Amsterdamse-diamanthandel zijn absolute hoogtepunt.