Neem contact met ons op: 020-6631651

De Triangel te Haarlem

Het woningcomplex De Triangel vindt u aan de rand van de Amsterdamse buurt langs de Amsterdamsevaart. Het ligt in een van de oudere stadsdelen van de stad, Haarlem-Oost, en is zeer gemakkelijk te bereiken via de provinciale weg Haarlem-Amsterdam.
Haarlem-Oost is een gezellige volkswijk met een diversiteit van buurten, woningen en bewoners.
Woont u in de Triangel, dan woont u in een bijzonder complex in een bijzondere buurt, slechts tien fietsminuten van het centrum van Haarlem.

De Triangel is een relatief nieuw woningcomplex (2008) in Haarlem met 52 stijlvolle appartementen en eengezinswoningen in de vrije huursector en 6 startersappartementen. Het is een expressief gebouw met een modern klassieke uitstraling van hoog niveau. De Triangel grijpt terug naar het expressionisme van de 20e eeuw. Een tijd van onder meer grootse, meeslepende en vernieuwende muziek. De woningen zijn daarom genoemd naar vijf beroemde componisten van toen: Gershwin, Grieg, Rachmaninov, Ravel en Debussy.

Woningtypen in de Triangel

De 25 luxueuze appartementen Gershwin hebben uitzicht op de Nagtzaamstraat en de Amsterdamsevaart. Alle drie-en vierkamerappartementen hebben een balkon of dakterras en zijn uitgevoerd met hoogwaardige materialen, complete badkamers en moderne keukenapparatuur.

9 stadsappartementen Grieg liggen aan de Amsterdamsevaart boven de stadswoningen Debussy.
Deze appartementen hebben drie kamers en zijn verdeeld over de twee verdiepingen. Met de lift vanuit de centrale entree bereikt u de voordeur van uw woning op de derde verdieping. Hier treft u ook de slaapkamers aan. Op de vierde verdieping vindt u de woonkamer met open keuken en een royaal terras op het zuiden.

6 startersappartementen Rachmaninov liggen in een kloosterachtig torentje op de hoek van de Amsterdamsevaart en de Nicolaas Beetsstraat. Er zijn 5 appartementen met drie kamers en één appartement met twee kamers. Alle appartementen hebben een balkon op het zuiden gericht en kijken op het binnenterrein.

9 stadswoningen Debussy liggen aan de Amsterdamsevaart en zijn ruim van opzet. De woningen hebben in totaal vier kamers en een mooi terras op de eerste verdieping. De woonkamer bevindt zich op de eerste verdieping en bevinden de slaapkamers zich op de tweede verdieping.

9 eengezinswoningen Ravel zijn zeer ruim opgezet en liggen aan de Teding van Berkhoutstraat.
De 7 tussenwoningen hebben elk in totaal vijf kamers en een groot terras op de eerste verdieping.
De woonkamer met het terras bevinden zich op de eerste verdieping, de slaapkamers op de tweede verdieping. De twee hoekwoningen hebben een bijzondere indeling met respectievelijk vier en vijf kamers.